de Recruiter

Lot Bischoff

Senior consultant

In september 2018 ben ik gestart bij de Recruiter als senior consultant en ben ik verantwoordelijk voor de bemiddeling van HR, Sales, en Marketing professionals, zowel op interim basis als vast. Door mijn natuurlijke interesse in wat mensen drijft en waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt, weet ik snel de link te leggen tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Zowel op hardskills als op een persoonlijke match. Ik schakel snel en hecht waarde aan heldere communicatie. Een persoonlijke en langdurige relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten is voor mij erg belangrijk. Wat mij succesvol maakt is mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Daarnaast haal ik echt plezier en energie uit mijn werk.

Voordat ik bij de Recruiter terechtkwam, ben ik werkzaam geweest als account- en projectmanager bij een marketingbureau voor IT-organisaties. Daarna heb ik ruim drie jaar als senior recruitment consultant gewerkt bij een internationale recruitmentorganisatie. Hier was ik verantwoordelijk voor de bemiddeling van sales- en marketingprofessionals binnen de consumer sector.

De reden dat ik de overstap heb gemaakt naar de Recruiter is dat het een relatief kleine organisatie is met korte lijnen. Ik kan me echt bezighouden met recruitment en meer de inhoud in. Ik krijg de kans om te doen wat ik leuk vind en waar ik energie uit haal. Daarnaast is de zelfstandigheid, het ondernemersschap en de flexibiliteit iets dat me aanspreekt. Tot slot heb ik te maken met leuke klanten, kandidaten en collega’s. Een zogenaamde ‘work hard, play hard-cultuur’ is hier zeker van toepassing! Naast mijn werk ben ik een echte bourgondiër en ga ik graag uit eten, met vakantie en breng ik veel tijd door met vrienden en familie.

Nieuw item