de Recruiter

Marieke Verschure

Consultant

Voordat ik als Consultant begon, werkte ik naast mijn studie HRM al bij de Recruiter. Als Research Consultant hielp ik collega’s waar nodig met bijvoorbeeld kandidaten zoeken en ondersteunde ik bij de financiële administratie. In deze periode heb ik veel geleerd door onder andere mee te kijken met de Senior Consultants. Dit was erg leerzaam en ik vind het supergaaf om nu zélf succesvolle, langdurige relaties met klanten en kandidaten te onderhouden. Dat ik graag met mensen werk en een optimistische instelling heb, maakt dat ik veel mogelijkheden zie én zoek. Het is belangrijk om aan te sluiten op de wensen van klanten en kandidaten en een prettige gesprekspartner te zijn. Dat doe ik door mij open op te stellen, te luisteren wat iemand wil of nodig heeft en daarop in te spelen.

Ik zou de sfeer bij De Recruiter omschrijven als open, betrokken en oprecht. Ik geniet van de flexibiliteit die we er krijgen en dat iedereen het beste voor heeft met klanten, kandidaten en elkaar. Een goede sfeer op de werkvloer is voor mij heel erg van belang, dat we het zo goed met elkaar hebben maakt dat ik met veel plezier naar kantoor ga. Als ik niet aan het werk ben, weet ik mijn tijd vol te plannen door met vrienden en familie af te spreken. Zo reis ik soms op en neer te naar Groningen om mijn ouders en broer te zien en ben ik vaak bij mijn zussen in Utrecht. Ook eet ik iedere dinsdag met mijn roeiploeg die ik heb leren kennen bij een studentenroeivereniging. Onder de mensen zijn is iets waar ik heel blij van word, dat zie je ook terug in mijn werk. Waar ik óók blij van word is mijzelf ontwikkelen. Ik wil dan ook graag verder leren in het recruitment vak.

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten