de Recruiter

Matthijs te Lindert

Stagair

Teamdiversiteit is een belangrijk maatschappelijk thema. De kans om hier als stagiair bij de Recruiter onderzoek naar te doen heb ik daarom met beide handen aangegrepen. Ik richt me daarbij op de man-vrouwverhouding binnen een team. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de dynamiek wanneer je de samenstelling van een team verandert? Wat zijn de voordelen van een andere samenstelling en wat is er nodig om daar te komen? Door met een frisse en kritische blik naar processen te kijken, kan ik het verschil maken en toegevoegde waarde leveren vanuit een ontwikkelperspectief. Het allergaafste vind ik dat ik mag uitzoeken hoe we er door middel van diversiteit voor kunnen zorgen dat een team kan groeien.

Tegelijkertijd sta ik open voor input en feedback om mezelf te blijven ontwikkelen. Als onderzoeker en als professional. Alleen zo kun je de beste resultaten behalen. Voor de organisatie én voor de klant. Ik ben hier dan ook helemaal op mijn plek. Dankzij het vertrouwen in het team, kan iedereen zijn of haar eigen talenten en vaardigheden optimaal benutten en inzetten. We versterken elkaar en zo ontstaat er een mooi geheel. Een geheel waar ik graag deel van uitmaak. Ook in mijn vrije tijd maak ik graag deel uit van kleine, sociale subculturen met een eigen charme en gedeelde passie. Zo speel ik graag bordspelletjes, ga ik naar punk-/rockconcerten, en houd ik van klimmen en van bierproeven. Op mijn bucketlist staat het maken van een brouwerijtour door Amerika. Amerikanen kunnen ontzettend goed bierbrouwen, maar helaas zijn deze bieren vaak maar moeilijk of niet verkrijgbaar in Europa.
 

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten