de Recruiter

Patricia Tolboom

Manager Back Office

Work hard, play hard. Zo zou ik het team van de Recruiter omschrijven. Iedereen werkt hard, maar niet zonder doel. De klant staat bij ons altijd op nummer één. Dit doen we in een ontspannen sfeer met ruimte voor humor en gezelligheid. Dat vind ik belangrijk. Maar ook een serieus gesprek ga ik niet uit de weg. Mijn collega’s kunnen rekenen op mijn goudeerlijke feedback. Doordat ik soms net anders tegen dingen aankijk, krijgen zij ook weer een nieuw perspectief. Ik ben sowieso een mensenmens, waardoor ik het snel in de gaten heb als er iets speelt. Daarbij denk ik in oplossingen en kijk ik graag vooruit. Op een constructieve manier, zonder mezelf op te dringen. Zo probeer ik de randvoorwaarden te scheppen waarbinnen mijn collega’s kunnen vlammen. Laat mij intern alles maar regelen, daar ligt mijn kracht. Van HR tot Finance, Legal, Facility en IT; ik zorg dat alles op rolletjes loopt. Bovendien ben ik altijd bereid om een stapje extra te zetten of iets op te pakken wat ik minder leuk vind. Als ik mijn werk goed doe, dan profiteert de klant daar uiteindelijk ook weer van.

Werken bij de Recruiter voelt voor mij als een warm bad. Je krijgt alle vertrouwen om je werk uit te voeren op een manier die je zelf prettig vindt. Wat dat betreft denken ze hier echt vanuit de werknemer. Zodat jij alles uit je werk en leven kunt halen. Dat was voor mij ook een van de belangrijkste redenen om te solliciteren op deze functie. Hier krijg ik de kans om werk en privé te combineren op een manier die bij mij past. Zonder in te leveren op niveau en inhoud van mijn werk. Ik ben een echt familiemens. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin. Kamperen, uit eten, spontane uitstapjes, samen Sinterklaas vieren, je kunt nooit genoeg leuke dingen met je familie doen. Geluk zit voor mij in kleine dingen. Als je te groot denkt, zul je het geluk nooit vinden.
 

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten