de Recruiter
Amsterdam

Applicatiespecialist

Job description Applicatiespecialist

Je zorgt voor de vertaalslag van functionele business requirements naar een technische en werkbare oplossing voor de eindgebruiker in de Winkels, Distributiecentrum en op het Servicekantoor. Door het beheren van de functionele inrichting van o.a. de applicaties WMS, OMS, POS en MDM zorg je ervoor dat alle medewerkers vlekkeloos met alle systemen kunnen werken. Op proactieve wijze verbeter en optimaliseer je de applicaties. Je brengt wijzigingen en nieuwe versies foutloos in productie. Daarbij zorg je voor het opzetten en beheren van de juiste documentatie en een goede samenwerking en aansturing van externe partijen.

We zijn op op zoek naar meerdere applicatiespecialisten, dus afhankelijk van wat jij kan en leuk vindt zal de focus komen te liggen of het functionele gedeelte, het technische gedeelte en/of e-commerce.

Job requirements Applicatiespecialist

Wij zoeken een initiatiefrijke, analytische, ervaren Applicatiespecialist. Jij staat te springen om de applicaties zo goed mogelijk in te richten en zet alles aan de kant voor het gemak van de gebruiker! Je blijft graag op de hoogte van de laatste trends. Dat in combinatie met jouw creatieve en innovatieve capaciteiten maakt dat jij altijd al meerdere stappen vooruitdenkt. Hierbij bewaak jij het overzicht en neem jij eigenaarschap over een deel van het applicatielandschap.

Jij hebt:

 • Het vermogen om problemen op te lossen en proactief het applicatielandschap te analyseren en optimaliseren
 • Kennis van de logistieke- en retailprocessen, zoals Locus WMS, Paazl DMS, Treazure POS (pré)
 • Een hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar vergelijkbare ervaring
 • Sterke communicatieve en overtuigende vaardigheden
 • Je bent in staat nauw samen te werken met andere disciplines zoals business owners, software leveranciers en beheerders datacenters
 • Vaardigheden om trainingen te geven en ondersteuning te bieden aan eindgebruikers

Company profile

Het servicekantoor van Intertoys is gevestigd in Amsterdam. Vanuit het servicekantoor vinden er voorbereidende en ondersteunende activiteiten plaats om de verkoop in de winkels en via internet zo goed mogelijk te laten verlopen. Het servicekantoor van Intertoys ademt speelgoed en alle ruimtes zijn ook erg speels ingericht. Dit is dan ook zeker een inspirerende werkplek en daarnaast is hun kantine ook nog eens érg goed!

Company culture

Bij Intertoys kun je rekenen op:
 • Een marketconform salaris
 • 8% vakantiegeld
 • Korting op (zorg) verzekering
 • Flexibele werktijden
 • Gezellige sfeer
 • Bijleren en groeien on the job

Kies je voor Intertoys, dan kies je voor een platte organisatie met een prettige werksfeer. Naast een marktconform salaris bieden ze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Terms of employment

Een interessante en uitdagende functie met een zee aan uitdagingen en mogelijkheden in een speelse organisatie binnen een dynamische Retail omgeving. Omdat jij Intertoys laat groeien, vinden zij het belangrijk om jou ook te laten groeien. Zij zullen dus actief met je meedenken hoe ze jou daarbij kunnen helpen. Jouw werkplek in Amsterdam staat letterlijk en figuurlijk tussen het speelgoed! Thuiswerken is mogelijk bij de uitvoering van de functie.

Location

Amsterdam

Publication date

19.01.2022

Contact person

Daphne Noteboom

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
Address
Van der Madeweg 13, 1099 BS Amsterdam
More information
Visitors of this page also checked out these jobs:

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers