de Recruiter
Leusden

Customer Journey Expert

Job description Customer Journey Expert

Voor het digitale en innovatieve hart van Pon Automotive (Digital Circle) zijn wij op zoek naar een Customer Journey Expert (CJE).

Als CJE help jij Pon's fantastische merken (Audi, CUPRA, Porsche, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens) om dagelijks onderscheidende digitale ervaringen aan hun klanten te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een werkplaatsafspraak, de periode na aankoop, het proces van online configuratie tot en met koop en nog veel meer.

Als CJE streef je naar de allerbeste consistente klantervaring. Jij bent een echte marketeer en maakt het voor Pon's klanten mogelijk om eenvoudig, efficiënt en leuk zaken te regelen met hun merken en dealers. In eerste instantie zal je focussen op “Being a customer”, dus je bent er voor alle mensen die al klant zijn. Jij helpt verschillende product owners om de juiste zaken te ontwikkelen zodat alle ervaringen geoptimaliseerd worden. Je analyseert de data in de stromen en signaleert problemen of kansen. Het leuke hierbij is dat jij zaken zo vroeg mogelijk gaat testen (filosofie van “Business Experimentation”). Daarbij heb je verschillende merken tot je beschikking. Werken jouw verbeteringen bij merk A, dan kun je ze snel opschalen naar de andere merken. Als CJE word je medeverantwoordelijk om hele klantreizen te ontwerpen en mede te sturen.

De klantbeleving verandert op het moment hard door alle veranderingen die gaande zijn binnen de automotive branche. Door onderdeel te zijn van de Digital Circle, krijg jij de kans om met jouw ervaring het verschil te maken en bij te dragen aan de nieuwe manier van werken in de branche.

Job requirements Customer Journey Expert

Het allerbelangrijkste is dat je past bij de Digital Circle. Binnen Pon wordt agile gewerkt. Ook wordt veel waarde gehecht aan innovatie, ontwikkeling en plezier in je werk. Je vindt het fijn om onderdeel te zijn van een gedreven digitale afdeling en bent met jouw energie, zelfstandigheid en eigen blik weer een mooie aanvulling op het team.


Jij hebt ervaring met digitale marketing, weet dus hoe je (online) journeys kan analyseren en optimaliseren. Je bent daarnaast echt een marketeer; je kunt je goed verplaatsen in een klant, gaat op onderzoek uit, komt met creatieve en datagedreven oplossingen. Daarnaast zorg je ook dat deze zaken gerealiseerd worden.


Mensen meenemen is voor jou vanzelfsprekend en je kan makkelijk schakelen tussen technologie en de business. Verder vragen wij van jou minimaal:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring.

Company profile

Binnen Pon staat passie voor hun sterke merken en ondernemerschap centraal. Ze bieden hun medewerkers vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Daarbij bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket dat o.a. bestaat uit:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • Een Shuttelpas, waarmee je zelf de keuze en budget hebt om te bepalen hoe je naar je werk gaat;
 • Tenminste 31 verlof dagen (waarvan 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen (o.b.v. fulltime));
 • Een individueel keuze budget (bestaande uit 8% vakantietoeslag, bovenwettelijke vakantiedagen en mogelijk andere arbeidsvoorwaarden);
 • Diverse gratificaties, zoals een kerstbonus oplopend tot 4% o.b.v. dienstjaren, een kerstgratificatie van 4% en jaarlijks een eenmalige uitkering;
 • Een collectieve zorgverzekering bij ONVZ of Zilveren Kruis met een werkgeversbijdrage;
 • Een pensioenregeling via Pensioenfonds Pon;
 • De mogelijkheid om mee te doen met de Pon Vitality activiteiten, zoals bootcamps, fiets- en wielertochten, hardloopevents, golfclinics, hockey en ga zo maar door;
 • Personeelskorting op diverse producten en diensten van Pon. Zoals bijvoorbeeld een private lease regeling met werkgeversbijdrage van €600.- bruto per jaar.

Terms of employment

Digital Circle is gevestigd op de Pon campus in Leusden. Hier kijk je je ogen uit: Elke dag komen treinvrachten nieuwe auto’s en onderdelen binnen en worden ze klaargemaakt voor de klanten. De wereld van Pon is echter nog veel groter dan dat, dus je raakt nooit uitgekeken en uitgeleerd in je carrière. Verder zit de afdeling midden tussen de merken en voel jij je dus echt onderdeel van hun business.

Binnen Pon wordt gewerkt met “the New Way Of Working (NWOW)”. Zoals het onderwerp al verhult, focust dit thema zich op een nieuwe manier van werken binnen Pon. Dit houdt in dat het kantoor in Leusden als ontmoetingsplek wordt gezien en dat ze er samen voor zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt.

Verder zijn er diverse programma’s die jouw vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en innovatie ondersteunen. Concrete tools zijn bijvoorbeeld het Learning Platform, Pon Vitality en de Thuiswerkplek regeling. Daarnaast wordt bij Pon veel waarde gehecht aan hun vier kernwaarden: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly & Make it Fun.

Location

Leusden

Publication date

21.12.2021

Contact person

Job Davidse

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
More information
Job Davidse
Cell phone: (06) 1496 7068

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers