de Recruiter
Utrecht

Developer

Job description Developer

Slachtofferhulp Nederland zet steeds meer in op digitalisering van de dienstverlening. Als developer of consultant ben jij daar een belangrijke schakel in. Met focus op de behoeftes van slachtoffers, hun helpers en professionals ben je continue bezig de dienstverlening aan cliënten en medewerkers te verbeteren. Belangrijk is dat je leert door te doen. Je bent pragmatisch, no-nonsense, zelfstandig en vindt het leuk in kleine stapjes, grote veranderingen teweeg te brengen.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technische platforms waar ze verschillende ontwikkelaars en consultants voor zoeken. Ze beschikken over een cliënten administratie systeem gebaseerd op Exact Synergy. Dit systeem is met Microsoft web services gekoppeld aan systemen van ketenpartners (zoals Politie en OM) en de online mijn-omgeving. Deze mijn-omgeving is geïntegreerd met de website en gebouwd in Optimizly (Epi-server). Voor onder meer de intranet-site en de website van hun zusterorganisatie Perspectief Herstel Bemiddeling maken ze gebruik van open source met de focus op Drupal ontwikkeling. Slachtofferhulp Nederland staat voor de uitdaging deze systemen veilig en gebruiksvriendelijk met elkaar te integreren om hun cliënten de best mogelijke dienstverlening te kunnen geven.

Voor de uitbouw en het beheer van hun verschillende platformen zoeken ze ambitieuze developers. Ze bieden je veel ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken en te werken aan hun dienstverlening van de toekomst. Binnen de doelen van de scrum teams draag je zichtbaar bij aan het helpen van slachtoffers en dankzij jou wordt hun dienstverlening beter, diverser en beter onderhoudbaar. Hierdoor zijn ze in staat meer mensen te helpen.

Job requirements Developer

Bij Slachtofferhulp Nederland ben je binnen een van de scrum teams verantwoordelijk voor het voorbereiden, het adviseren, het uitvoeren en het beheren van hun (online) producten en dienstverlening. Jouw inspanningen leveren hun medewerkers en partners een omgeving en hulpmiddelen om cliënten te ondersteunen, waarmee cliënten ook zelfstandig of met hulp aan de slag kunnen. Van jou wordt verwacht dat je ook collega’s ondersteunt en advies geeft aan verschillende stakeholders. Je brengt je expertise mee, maar kan ook meedenken op andere terreinen van de ICT.

Concreet draag je bij aan de volgende resultaten:
 • De ontwikkeling van producten en/of diensten zijn voorbereid, er is draagvlak bij en goedkeuring van de stakeholders en technische implicaties zijn bekend.
 • Producten/diensten zijn (mede) ontwikkeld en getest en de voortgang is gedocumenteerd.
 • De producten/diensten zijn gebouwd, onderhouden en geoptimaliseerd, zodat de dienstverlening is geoptimaliseerd.
 • De kennis van stakeholders is up to date en de producten/diensten worden gebruikt en dragen bij aan onze hulp aan slachtoffers.
 • De kennis van de afdelingen Innovatie en Informatievoorziening is actueel en groeit.

Company profile

 • HBO/HBO+ werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring met front-end development (HTML, CSS, JAVAscripting);
 • Affiniteit met US en design;
 • Kennis van en inzicht in Agile methodieken en ervaring in het samenwerking in geïntegreerde ontwerp-, ontwikkel- en beheerteams;
 • Kennis van en vaardigheid in Azure devops en GIT flows;
 • Overtuigingskracht bij het implementeren van ontwikkelingen op het eigen expertiseterrein binnen de organisatie;
 • Flexibel genoeg om buiten je comfortzone te stappen, veranderingen in de project scope te identificeren en de risico’s daarvan te onderbouwen.

Company culture

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
De cao Sociaal Werk is van toepassing. Je krijgt onder andere een:
 • Individueel loopbaanbudget;
 • NS-Business Card (2e klasse) voor zakelijke reizen;
 • Individueel keuzebudget*;
 • Mobiele werkplek;
 • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken;
 • Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met zicht op verlenging.
* Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd.

Terms of employment

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers en nabestaanden na een strafbaar feit, verkeersongeval, calamiteit of een andere ingrijpende gebeurtenis. Zij kunnen bij Slachtofferhulp Nederland terecht voor emotionele steun, praktische ondersteuning (zoals hulp bij het aanvragen van schadevergoeding) en ondersteuning in het strafproces. Jaarlijks helpen ze honderdduizenden slachtoffers en nabestaanden persoonlijk of online. Slachtofferhulp Nederland is een landelijke organisatie met 25 locaties. Samen helpen zij slachtoffers vandaag verder. Kom jij hun team versterken?

Location

Utrecht

Publication date

28.06.2022

Contact person

Job Davidse

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
More information
Job Davidse
Cell phone: (06) 1496 7068

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers