de Recruiter
Ridderkerk

Lead Systeembeheerder

Job description Lead Systeembeheerder

Quooker groeit hard en vindt het belangrijk om op het gebied van ICT steeds te blijven vernieuwen en innoveren. Dit blijkt onder andere uit het aantal projecten dat momenteel op de planning staat. Zo zijn we bezig met IoT, Cloud trajecten en verbetering van onze netwerkomgeving en telefonie. Jij bent verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer waar je samen met twee systeembeheerders zorg voor draagt.

Als Team Lead ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van de systeembeheerders en denkt mee om het team en Quooker naar een hoger niveau te tillen op het gebied van de technische infrastructuur. Dit doe je binnen een team van 15 collega’s.

Jij denkt op strategisch niveau na over de inrichting van een gewenste functionaliteit en beveiliging en door jouw input optimaliseren en innoveren we onze IT-omgeving. Vanwege de snelle groei is flexibiliteit en snel kunnen schakelen noodzakelijk.

Job requirements Lead Systeembeheerder

  • Minimaal 10 jaar ervaring als systeembeheerder;
  • Ervaring als teamleider of leidinggevende is een pre;
  • Ervaring met VMware, Cisco netwerken en Firewalls;
  • Uitgebreide kennis van Windows Server en Azure;
  • Communicatief sterk.

Company profile

Als Lead Systeembeheerder bij Quooker kom je terecht in het IT-team. Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee Helpdeskmedewerkers, twee Werkplekbeheerders, drie Applicatiebeheerder, drie applicatie specialisten, drie Systeem- /netwerkbeheerders, drie Software Ontwikkelaars en één IT Manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.

Company culture

Wie kent inmiddels niet de kokendwaterkraan van Quooker? Deze heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf. Jij maakt Quooker.

Terms of employment

  • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching.
  • Hybride werken, wat betekent 3 dagen in Ridderkerk en 2 dagen thuis.
  • Werken met een duurzaam product en het recyclen van oude producten.
  • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand.
  • 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.

Location

Ridderkerk

Publication date

02.08.2023

Contact person

Emmen

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
Address
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
More information
Roy Emmen
Cell phone: (06) 3858 1522
Visitors of this page also checked out these jobs:

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers