de Recruiter
Moordrecht

Product Owner Retail

Vast dienstverband

Job description Product Owner Retail

Vanuit de business unit Retail Solutions wordt de 'Omnichannel Retail Suite', een modern software platform geïmplementeerd. Daarnaast biedt de organisatie met 'Managed Services For Retail' een propositie voor het installeren, ondersteunen en beheren van de IT-infrastructuur in de winkels en hoofdkantoor. Hierbij moet je denken aan kassa's, scanners, pin-terminals, mobile devices en de netwerk componenten die gebruikt worden bij het verkoopproces. Ze richten zich hierbij op Food, Fashion, Do-It-Yourself en Non-Food Retail ketens.

Als Product Owner voor de oplossingen ben je in staat om van de verschillende stakeholders de wensen en behoeftes te vertalen en samen met de scrumteams deze te vertalen naar oplossingen binnen het standaard product. Je prioriteert en adviseert stakeholders en creëert transparantie middels de product backlog. Daarnaast ben je dagelijks in contact met de teams om deze te ondersteunen bij de ontwikkelactiviteiten. Je doet dit op basis van jouw kennis van de producten, de Retail marktkennis en je contacten met stakeholders.

Wanneer je tot een bruikbare oplossing bent gekomen ga je met jouw functioneel ontwerp en de bijhorende requirements met het scrumteam aan de slag. Hierbij houd je rekening met de randvoorwaarden en technische specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de wensen en eisen voor nieuw te bouwen software of aanpassingen van de huidige software. Tijdens het ontwikkeltraject heb je regelmatig contact met de stakeholders met betrekking tot de voortgang en stuur je het ontwikkelproces bij.

De functie is breed en er wordt daarom van jou verwacht dat je multi-inzetbaar en leergierig bent. Je bent een initiatiefrijke teamspeler met lef. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je beschikt over sterke adviesvaardigheden en overtuigingskracht.

Job requirements Product Owner Retail

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Ervaring in een vergelijkbare rol als Product Owner, Functioneel Ontwerper of Functioneel Analist
 • Ervaring met complexe software ontwikkeltrajecten
 • Je hebt ervaring met het inventariseren en vertalen van de wensen naar een functioneel design
 • Je denkt even creatief als analytisch en je hebt een sterke overtuigingskracht
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift

Company profile

De divisie Supply Chain Solutions werkt voor retailers en logistieke bedrijven. Zij helpen retailers bij het verbeteren van de klantbeleving en een vlotte check-out in de winkel, online en aan de deur. Voor logistieke bedrijven verzorgen ze de digitale informatie uitwisseling en staan garant voor een efficiënte operatie in het warehouse en tijdens transport. Dit doen ze voor een groeiend aantal webshops, fysieke winkels, distributiecentra, groothandels en transporteurs.

De businessunit Retail Solutions, met vestigingen in onder andere Nederland, België en Roemenië, ontwikkelt, implementeert en onderhoudt innovatieve ICT-oplossingen voor grote retailers die zowel nationaal als internationaal worden gebruikt en zijn een begrip in de markt.

Terms of employment

 • Een prima salaris o.b.v. kennis en ervaring
 • 8% vakantiegeld + 26 vakantiedagen
 • Een prima werk-privé balans: de mogelijkheid om thuis te werken (ook na de Corona periode)
 • Mobiliteitsbudget/leaseauto
 • Een laptop en telefoon
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen en een prima pensioenregeling
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden

Location

Moordrecht

Publication date

30.03.2021

Contact person

Sita Keilman

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
More information
Sita Keilman
Cell phone: (06) 1486 4005
Visitors of this page also checked out these jobs:

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers