de Recruiter
Zuid-Holland

Projectleider IT

Nieuw

Job description Projectleider IT

In de rol van Projectleider IT is het jouw doel om IT mee te laten groeien met de organisatie, die enorm aan het groeien is. De rol van de Projectleider IT is gericht op de meer technische projecten die oorsprong hebben vanuit de IT. In de rol zul je jouw IT-collega’s ondersteunen met jouw focus op projectmanagement. Zij krijgen vooral energie van inhoudelijke uitdagingen en jij bent de beste in het opzetten van een projectplan, het communiceren met stakeholders en het sturen op resultaat.

Zowel nationaal als internationaal word je verantwoordelijk voor diverse IT-projecten. Deze projecten variëren van het opzetten van de infrastructuur, het uitdenken van een plan voor geo-redundantie om locatie onafhankelijkheid te zijn of het implementeren van een nieuwe telefooncentrale. In de kern gaat het erom dat je goed kunt analyseren, overzicht kan creëren, en de juiste vragen kunt stellen om de behoefte van de organisatie naar boven te krijgen en een projectplan te maken. Tijdens dit proces sta je open en durf je kritisch te zijn.

Een ding is duidelijk, jij voelt je steeds weer verantwoordelijk om een project te laten slagen. Jouw technische kennis en ervaring met infrastructuur is van hoge toegevoegde waarde, aangezien het om de meer technische projecten gaat. Tijdens het project heb je voortdurend contact met interne en externe stakeholders.

Job requirements Projectleider IT

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ervaring in het leiden van technische IT-projecten;
  • Je hebt veel kennis en ervaring met IT, ervaring als systeembeheerder of IT-architect zou naadloos aansluiten;
  • Je bent resultaatgericht, krijgt energie van samenwerken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Company profile

Onze klant zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en ze kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van Projectleider IT valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.

Location

Zuid-Holland

Publication date

19.10.2021

Contact person

Daphne Noteboom

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
More information
Visitors of this page also checked out these jobs:

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers