de Recruiter
Almere

Systeembeheerder

Vast dienstverband

Job description Systeembeheerder

Kom jij ervoor zorgen dat de ICT-infrastructuur altijd functioneert én klaar is voor de toekomst? Dat lijkt ons top. De zelf ontwikkelde softwareomgeving draait op een in eigen beheer zijnde cloud in een dual data center oplossing die veel van jouw dynamische vaardigheden gaat vragen. Geen dag is hetzelfde –maar dat is jouw ding, toch? We kijken uit naar jouw motivatie!

Je bent als senior systeembeheerder onderdeel van het ICT Operations team. Met een team van 15 collega’s werken jullie aan het (her)ontwerp van bedrijfsprocessen, het ICT-platform en de benodigde infrastructuur. Tegelijkertijd heb je uiteraard ook je eigen verantwoordelijkheden op het gebied van IT.

Je wordt verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van de nieuw gebouwde virtuele omgeving (de private cloud). Je draagt bij aan de volgende stappen naar ons toekomstbeeld: een Hybrid Cloud omgeving die gefundeerd is op een Software-Defined Storage oplossing van Datacore in combinatie met Microsoft Hyper-V 2019 server en VMWare.

Tools als Nessus, Icinga en Splunk helpen je de omgeving te bewaken op beveiliging en logging. Met Microsoft System Center gaan ze daarnaast de totale configuratie zoveel als mogelijk automatiseren en werken ze toe naar een zero-downtime omgeving. Kortom: grote ambities en genoeg te doen!

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Beheer van complexe infrastructuur en netwerk (Hyper-V, VMWare + Cisco);
 • Incidenten-, wijzigings- en capaciteitsbeheer en beveiligingsmaatregelen én bewaking van het beveiligingsniveau;
 • Werken met Windows 2016 én 2019 server.
 • Office365, Azure AD
 • Diverse tooling zoals Nessus, Icinga en Splunk

Job requirements Systeembeheerder

 • Een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van Informatica) of HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring: je hebt kennis van Active Directory, Azure AD en Office365;
 • En: last but not least, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder ben je betrouwbaar, enthousiast, nauwkeurig, gestructureerd, flexibel en gezellig (je mag zelf bepalen op welke volgorde dit voorkomt in je karakter

Company culture

Onze klant Infomedics gaat voor zorgeloze zorg. Ze regelen de facturering en het debiteurenbeheer voor ruim 7.500 zorgaanbieders zodat zij zich kunnen concentreren op waar ze het best in zijn: het bieden van goede zorg. Elk jaar versturen ze namens onze klanten meer dan 35 miljoen rekeningen naar zorgverzekeraars en zorgconsumenten en loopt er meer dan 3 miljard euro door hun boeken heen. En going strong: want ze groeien nog steeds! Tegelijkertijd bouwen ze iedere dag verder aan hun eigen state-of-the-art IT-systeem dat ervoor zorgt dat alle processen snel, effectief en veilig verlopen.

Het werk doen ze met zo’n 250 collega’s. Allemaal toppers, op allerlei afdelingen. Je mag jezelf zijn bij Infomedics, en zij zetten persoonlijke- en professionele groei, uitdaging en werkplezier voorop. Ze zeggen weleens: “Bring yourself”, en verblijd hun met jouw persoonlijkheid, kennis en kunde! Dan zorgen zij voor de rest.

Sinds kort werken ze volgens een nieuwe bedrijfsfilosofie: zo zijn ze gestopt met de beoordelingsgesprekken en werken ze samen naar een bedrijfscultuur waarin feedback geven en ontvangen heel belangrijk is, en waarin verantwoordelijkheid en zelforganisatie voorop staan.

Terms of employment

Wat bieden zij jou?

 • Zelfstandige en afwisselende functie waarbij je jouw talenten verder kunt ontwikkelen;
 • Marktconform salaris met een interessante bonusregeling;
 • Pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage;
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 2 extra bonusdagen afhankelijk van ziekteverzuim;
 • Een mooi hoofdkantoor met lekkere koffie (en leuke collega’s) (maar ook de mogelijkheid om deels thuis te werken)!

De sollicitatieprocedure
Het eerste gesprek is met de direct leidinggevende en HR, daarna volgt een tweede gesprek. Tevens kan personeelsscreening, binnen de geldende wet- en regelgeving, deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig is om de functie te kunnen vervullen.

Location

Almere

Publication date

05.08.2021

Contact person

Daphne Noteboom

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
More information
Visitors of this page also checked out these jobs:

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers