de Recruiter
Utrecht

Tester

Job description Tester

Als tester ben jij een belangrijke schakel binnen de afdeling Innovatie. Met focus op de behoeftes van slachtoffers, hun helpers en professionals ben je continue bezig de dienstverlening aan cliënten te verbeteren. Belangrijk is dat je leert door te doen. Je bent pragmatisch, no-nonsense, zelfstandig en vindt het leuk in kleine stapjes, grote veranderingen teweeg te brengen.

Binnen de afdeling Innovatie wordt gebruik gemaakt van een technisch platform, dat bestaat uit een cliënten administratie systeem gebaseerd op Exact Synergy. Dit is met microsoft web services gekoppeld aan systemen van onze ketenpartners (zoals Politie en OM) en de online mijn-omgeving. Deze mijn-omgeving is geïntegreerd met de website en gebouwd in Optimizly/Epi-server. Slachtofferhulp Nederland staat voor de uitdaging deze systemen veilig en gebruiksvriendelijk met elkaar te integreren om hun cliënten de best mogelijke dienstverlening te kunnen geven.

Voor de uitbouw en het beheer van dit platform zoeken ze testers. Ze bieden je veel ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken en te werken aan hun dienstverlening van de toekomst. Binnen de doelen van de scrum teams draag je zichtbaar bij aan het helpen van slachtoffers en dankzij jou wordt hun dienstverlening beter en diverser. Hierdoor zijn ze in staat meer mensen te helpen.

Job requirements Tester

Binnen de doelen van de scrum teams zorg je voor het functioneel en technisch testen, gebruikerstesten en/of performance testen van producten en/of diensten. Daarmee voorkom je productiebugs. Zodat dat het opgeleverde product voldoet aan de gestelde eisen en standaarden. Binnen het scrum team ben jij ervoor verantwoordelijk dat de opgeleverde producten voldoen aan de specificaties. Je vertaalt de wensen naar testscenario's en zorgt ervoor dat deze zijn uitgevoerd. Je beoordeelt de testresultaten, registreert relevante bevindingen, trekt conclusies en rapporteert bevindingen met verbetervoorstellen aan de developers en andere stakeholders. Daarbij hou je een helicopterview over de hele keten. Concreet draag je bij aan de volgende resultaten:
 • Testscenario’s zijn opgesteld en resultaten afgestemd met de ontwikkelaar, zodanig dat de werkelijke functionele en technische testen kunnen worden uitgevoerd.
 • Functionele testen zijn uitgevoerd, zodanig dat er geen bugs meer in het gebruikersproces zitten.
 • Ketentesten en release is gecoördineerd, gedocumenteerd en de resultaten zijn gecommuniceerd.
 • Coördinatie van productie issues en calamiteiten.

Company profile

 • HBO werk en denkniveau;
 • Kennis en ervaring van testmethodieken als ISQTB of T-map;
 • Bekend met testtools als Cucumber, Selenium of SoapUI;
 • Kennis van diverse programmeertalen;
 • Kennis van en inzicht in Agile methodieken.

Company culture

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. De cao Sociaal Werk is van toepassing. Je krijgt onder andere een:
 • Individueel loopbaanbudget;
 • NS-Business Card (2e klasse) voor zakelijke reizen;
 • Individueel keuzebudget*;
 • Mobiele werkplek;
 • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken;
 • Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met zicht op verlenging.
* Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd.

Terms of employment

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers en nabestaanden na een strafbaar feit, verkeersongeval, calamiteit of een andere ingrijpende gebeurtenis. Zij kunnen bij Slachtofferhulp Nederland terecht voor emotionele steun, praktische ondersteuning (zoals hulp bij het aanvragen van schadevergoeding) en ondersteuning in het strafproces. Jaarlijks helpen ze honderdduizenden slachtoffers en nabestaanden persoonlijk of online. Slachtofferhulp Nederland is een landelijke organisatie met 25 locaties. Samen helpen zij slachtoffers vandaag verder. Kom jij hun team versterken?

Location

Utrecht

Publication date

26.07.2022

Contact person

Job Davidse

Deel deze vacature
Job Search Agent
Other details
More information
Job Davidse
Cell phone: (06) 1496 7068

Ready for a new adventure?

You want advice, to get to know us, you just need to discuss your career with someone, or maybe you want to introduce yourself?
Whatever your question, our consultants are there for you with knowledge of the market, a good conversation and honest feedback.

CONTACT US

Our customers