de Recruiter

Job Davidse

Consultant

Waarom ik bij de Recruiter ben komen werken? Ik vind het geweldig om met mensen te werken en in gesprek te gaan. Iedereen is uniek, waardoor je bij iedereen een andere aanpak nodig hebt. Dat is me op het lijf geschreven in mijn functie van Recruitment Consultant. Hierbij zorg ik ervoor dat kandidaten de baan vinden die past bij de volgende stap in hun carrière en dat werkgevers tegelijkertijd de ideale kandidaat voor hun positie vinden.
 
De uitdaging is om zowel vanuit de kandidaat als de werkgever te denken. Daarin gaan veel goede gesprekken zitten, maar ook analyses van mogelijke matches. Ik stop niet voordat beide partijen tevreden zijn. De cultuur binnen de Recruiter is open en ontspannen. Er is ruimte voor iedereen om zijn rol op eigen wijze in te vullen en de andere consultants hebben enorm veel kennis over het recruitmentvak; die ze graag delen. 

Hoe ik mezelf zou omschrijven? Ik ben een sociaal type, een doorzetter, energiek, pragmatisch en ook analytisch sterk. Op mijn werk zet ik mijn vaardigheden in om mensen te laten groeien. En privé doe ik dat om plantjes te laten groeien.

Ja, dat is echt een hobby van me, zowel in de tuin als in huis. Af en toe neem ik er een paar mee naar kantoor om een collega blij mee te maken. Ik speel ook trompet en ga graag een paar keer per week zware dingen tillen in de gym. Op zijn tijd hou ik ook van wat avontuur. Het lijkt me super om nog eens een lange trektocht door de bergen te maken of te gaan survivallen in de wildernis.

Vrijblijvende afspraak?