de Recruiter

Voor opdrachtgevers

Partner in werving en selectie

Werving en selectie is teamwork. Samen met jou vinden we de juiste kandidaten. We bouwen een partnership op door jouw bedrijf te leren kennen. Op die manier weten we precies welke kandidaten de puzzel binnen jouw bedrijf of team compleet maken. Dit doen we voor de vakgebieden ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Voor welk vakgebied je ook zoekt, wij speuren vol toewijding naar de beste kandidaten. En omdat we het belangrijk vinden dat jij net zo toegewijd bent, blijf je betrokken tijdens de procedure. We houden je op de hoogte, blijven in gesprek en we staan altijd voor je klaar om te sparren.

Interim

Tijdelijk is net zo waardevol als vast. Dat geldt ook voor interim professionals. Zeker weten dat je de beste persoon voor een tijdelijke klus hebt? Ook bij het inzetten van een interimmer helpen we je graag. Omdat we jouw bedrijf goed kennen, snappen we wat je zoekt. Bovendien houden we ervan om je te verrassen. Onze zoektocht houdt namelijk niet op om 17.00 uur. Ook na kantoortijd zetten we ons brede netwerk in om snel en onverwacht kandidaten bij je neer te leggen. Jij wil de allerbeste kandidaat. Wij gaan voor de allerbeste match.

Recruitment process outsourcing (RPO)

Doorlopend op zoek naar de beste professionals en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze ervaren consultants nemen graag jouw werving-en-selectieproces uit handen. Met zowel ervaring aan de bureauzijde als met corporate klanten pakken we de recruitment helemaal, gedeeltelijk of op projectbasis op. We helpen je bijvoorbeeld bij het (opnieuw) inrichten van een team of afdeling. Ook denken we mee bij recruitmentprocessen, geven we advies en bemiddelen we. Bij het uitbesteden van de recruitmentprocessen is vertrouwen belangrijk. We begrijpen dat dat spannend is en daarom blijf je overal bij betrokken. Samen als partners boeken we grote successen.

Executive search

Complexe functies - bijvoorbeeld op bestuursniveau - vragen om een andere aanpak. Maatwerk is hierbij nóg belangrijker. De Recruiter helpt middelgrote bedrijven die met complexe vragen zitten door op te treden als adviseur. We zijn gespecialiseerd in het managen van stakeholders en kennen de markt als geen ander. Op strategisch niveau bieden we niet alleen kandidaten, maar vooral ook oplossingen om jouw bedrijf te laten excelleren. Nu én in de toekomst. Partnership is hierbij ons kernwoord, want samen komen we tot de beste resultaten.

Ga jij voor partnership, heb je een vraag voor ons of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten