de Recruiter

Kandidaten

Iedereen is uniek

Jij bent uniek. In jouw verhaal en in jouw kunnen. Iedereen heeft iets waardoor hij/zij net iets harder gaat lopen. Waardoor die twinkeling in de ogen verschijnt. Jij ook. En door met jou in gesprek te gaan en je te leren kennen, ontdekken we waardoor jij wordt geraakt. We ontdekken wat je talenten en expertises zijn. Zo kunnen we echt dé juiste match voor jou maken.

Meer dan de juiste match

Wij van de Recruiter zetten graag een extra stap voor je. Daarom doen we meer dan alleen matchen. We geven je tips, feedback en helpen je bij het opstellen van een sterk cv. Wat je vraag ook is, wij helpen je. Bovendien kennen we onze opdrachtgevers zo goed dat we precies weten wie ze zoeken, wie past en wie niet. We geven je altijd een realistisch beeld van jouw mogelijk toekomstige werkplek. Is het voor jou geen match, dan zoeken we gewoon verder. Met onze jarenlange ervaring hebben we een enorm groot netwerk opgebouwd en hebben we diepgaande kennis van de markt.

Ons specialisme

Je hebt minimaal hbo-niveau en je bent op zoek naar de tweede stap in je carrière. Je wil je opgedane kennis inzetten en je persoonlijkheid laten zien. Misschien ben je er zelfs klaar voor om een team op sleeptouw te nemen of wil je met jouw frisse ideeën voor verandering zorgen. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer.

Je wil de beste versie van jezelf naar boven halen. Je staat open voor feedback en je wil leren. En het allerbelangrijkste: je wil samen met ons die ene perfecte baan vinden. We bouwen graag een band met je op. Nu en ook voor de toekomst. Wanneer jij toe bent aan weer een nieuwe stap in je carrière, staan we opnieuw voor je klaar. Het mooie is dat we elkaar dan al kennen. Want zoals we bij de Recruiter zeggen: je kunt alleen in de toekomst kijken als je de geschiedenis kent.

Zo maken wij het verschil. En zo maak jij het verschil.

Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Bekijk onze vacatures of schrijf je in en wie weet zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel.

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten