de Recruiter

Over ons

Omdat het anders kan

Het is 2012 als Ramon de Meijer besluit dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Zijn visie op recruitment is namelijk net even anders dan hij tot nu toe bij verschillende bureaus heeft gezien. Ramon ziet een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen’. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.

Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

Waar we het voor doen

Voor opdrachtgevers gaan wij niet op zoek naar zomaar een kandidaat, maar naar een potentiële medewerker. Dit proces is altijd maatwerk. Wij geloven namelijk dat elke opdrachtgever en elke kandidaat een eigen verhaal heeft. Net als wij. En die verhalen, díé willen we samenbrengen. Zo kan er echt iets ontstaan. Dat vinden wij een belangrijke basis voor een goede arbeidsrelatie. En dat is ook meteen de basis voor onze samenwerking. Want of we nou met onze klanten, kandidaten of collega’s samenwerken: we gaan altijd voor die twinkeling in iemands ogen. Zo zorgen wij voor de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek.

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten