de Recruiter

Sander van Koesveld

Consultant

Ik ben Sander van Koesveld, aangenaam kennis te maken. Ik heb gesolliciteerd bij de Recruiter omdat ik in mijn vorige werk als marketeer het contact met mensen miste. Ik wil ervaren dat mijn werk verschil maakt en Ramon wist me ervan te overtuigen dat ik precies dit bij de Recruiter kan doen.

Hier wil ik mensen helpen de volgende stap te maken in hun carrière. Onze klanten, de bedrijven, adviseren we in hun zoektocht naar de juiste kandidaat voor de functie. Daarvoor is het belangrijk het gesprek aan te gaan, waarbij mijn eigenschappen goed van pas komen. Ik zou mezelf namelijk als open en sociaal omschrijven. Ik geloof erin dat iedereen een eigen pad bewandelt dat het beste past bij je persoonlijkheid.

Het mooie van werken bij de Recruiter is dat het zo’n gemêleerd team is. Iedereen brengt een andere achtergrond, ervaring en eigenschappen mee. En toch werken we allemaal aan hetzelfde doel en staat iedereen klaar om je te helpen. Ik leer elke dag nieuwe dingen en maak kennis met veel mensen en hun eigen carrièrepaden. Een persoonlijk aanpak werkt daarbij het best, maar ik heb zeker ook voordeel van mijn marketingachtergrond, zoals wanneer ik vacatureteksten schrijf.

In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid. Ik houd ervan tijd door te brengen met mijn vriendin, vrienden en op de voetbalclub, waar ik jeugdtrainer en leider van een seniorenelftal ben. Geweldig om iedereen te zien genieten van een gezamenlijke sport. Waar ik nog van droom is best veel: van het meemaken van You’ll Never Walk Alone tijdens een wedstrijd van Liverpool in het Anfield Stadion tot een roadtrip door Amerika. Ook rond ik nog graag mijn master Marketing af! Je moet jezelf blijven ontwikkelen.

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten