de Recruiter

Marit Behrens

Recruitment Support

De ideale bijbaan voor naast mijn studie. Ik heb het gevonden hoor! Bij De Recruiter doe ik echt nuttig werk. Ik help mijn collega’s door het administratieve werk van ze over te nemen. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op het recruiten en op de kandidaten. Ook al heb ik nog geen afgeronde opleiding, ik kan echt bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Dat vind ik heel fijn. En het stimuleert me om mijn best te doen! In menig bijbaan is dat toch anders, dan voel je je echt ‘de stagiair’. Hier ben ik onderdeel van het team. Wat ik precies doe? Facturen inboeken, facturen opmaken, werken met contracten, dat soort dingen. Werkzaamheden die goed passen bij mijn studie Economics & Business Economics, dus dat is mooi meegenomen. Ik organiseer ook de teamuitjes. Dat is natuurlijk minder studie-gerelateerd, maar wel heel leuk!

Ik geniet heel erg van mijn studentenleven. Straks als het weer kan, vind je mij op festivals en concerten. Of een avondje naar de bioscoop en dan lekker drankjes doen bij mijn favoriete kroeg. Gelukkig is De Recruiter een flexibele werkgever. Zo blijft mijn werk goed te combineren met mijn studie en vrije tijd. Het is afwisselend en uitdagend. Ik heb een goede band met mijn collega’s. Gezelligheid en humor maken het werk nog leuker. En het is gaaf om samen doelen te halen. Teamwork is een belangrijke drijfveer voor mij, merk ik. Ik ga nóg meer mijn best doen als ik weet dat ik daarmee mijn collega’s kan helpen. Dan geef ik echt plankgas! Ik ben van nature een doorzetter, goed georganiseerd en nuchter. Dat komt goed van pas bij dit werk. Ja, ik heb mijn ideale bijbaan echt wel gevonden. Wat een geluk.
 

Vrijblijvende afspraak?

Recruitment Support 
Marit Behrens

T 06–39461030
M marit@derecruiter.nl

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten