de Recruiter

Noa de Jong

Recruitment Support

Hallo, ik stel mezelf graag even voor. Ik ben Noa de Jong en sinds de zomer van 2022 werk ik hier in de functie Recruitment Support. Voor mij is dit de ideale bijbaan naast mijn studie, Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht.

Via mijn opleiding en stage heb ik al wat ervaring opgedaan. Ik ben er trots op dat ik mijn bachelorscriptie heb gehaald. Mijn kennis zet ik nu in om mijn collega’s bij de Recruiter te ondersteunen. Want dat is mijn taak: taken overnemen van de recruiters, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de kandidaten. Natuurlijk hoop ik hier zelf ook veel te leren wat me na mijn afstuderen goed van pas komt.

Ramon, de directeur van de Recruiter heeft mij een tijdje terug benaderd via LinkedIn en ik heb ‘ja’ gezegd. En daar heb ik zeker geen spijt van! De Recruiter is een gezellig maar ook professioneel bedrijf waar iedereen steeds voor elkaar klaarstaat. Ik zou de sfeer als heel betrokken en collegiaal omschrijven. Al met al een goede leerschool.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Ik zou mezelf als sociaal, extravert en behulpzaam omschrijven. Ik ben gek op honden en droom van een lange reis door Zuid-Amerika.

Vrijblijvende afspraak?

Recruitment Support 
Noa de Jong

T 06 - 149 292 42
M noa@derecruiter.nl

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten