de Recruiter

Roy Emmen

Consultant

Aangenaam, ik ben Roy Emmen en ik ben sinds eind 2022 in dienst bij de Recruiter als consultant. Tijdens het schrijven van mijn masterscriptie werd ik gegrepen door het vak. Doordat ik gedurende mijn scriptieperiode wat tegenslagen te verwerken kreeg, kon ik later dan gepland beginnen. Vervolgens heb ik in korte tijd en onder flinke druk wel een mooi onderzoek neer weten te zetten. Ik ben er trots op dat ik de scriptie heb afgerond.

Als mensen me vragen wat ik bij de Recruiter doe, zeg ik altijd dat we de perfecte kandidaten zoeken voor moeilijk te vervullen functies. Dat is precies waar mijn kracht ligt: in alle hoeken en gaten zoeken naar de topkandidaat die we aan die topwerkgever kunnen koppelen. Het doet me deugd kandidaten echt blij te kunnen maken met een volgende stap in hun carrière en opdrachtgevers kennis te laten maken met goede mensen die ze anders niet zo snel hadden gevonden. Voor iedereen een echte win-winsituatie.

Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg om mijn rol zo in te richten als ik dat wil. Dat geeft ruimte om te leren van mijn fouten. Ook ben ik een echt mensenmens. Ik word er blij van als ik een positief verschil heb gemaakt. Of dat nu is dat ik iemand die verdwaald is de juiste weg heb gewezen of dat ik een kandidaat de juiste plek bij een werkgever heb bezorgd. In bijbanen heb ik altijd in de retail gewerkt, omdat ik het geweldig vind om mensen te helpen. 

Het toffe is dat iedereen hier voor elkaar klaarstaat, er geen domme vragen zijn en er altijd ruimte is voor een praatje. De sfeer is casual, gezellig én gefocust. We werken hier allemaal aan één doel. Mijn Brabantse gezelligheid neem ik graag mee naar kantoor en in mijn vrije tijd naar mijn vriendengroep. Het maakt niet zoveel uit wat ik met vrienden doe, als het maar samen is. Ik hou er trouwens ook van om te koken en die hobby te delen met mensen die bij me over de vloer komen.

Wat er nog op mijn wensenlijstje staat? Tja, het is misschien heel cliché, maar ik zou graag nog een keer een wereldreis maken. Ik heb mijn hele leven al het geluk gehad om de mooiste plekken van de wereld te zien, maar er is altijd meer. Bovenaan mijn bucketlist staan India en Colombia. Niets is interessanter dan het ontdekken van nieuwe culturen en het ontmoeten van nieuwe mensen.
 

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten