de Recruiter

Sita Keilman

Managing partner

Op 1 mei 2012 zijn Ramon en ik de Recruiter gestart. Als managing partner en mede-eigenaar combineer ik het aansturen van ons team met zelf actief zijn voor onze klanten en kandidaten. Kort gezegd help ik kandidaten aan een passende baan en organisaties aan de beste kandidaten. Dit doe ik meestal binnen het IT-werkveld en op managementniveau. Het opbouwen van langdurige relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers vind ik hierbij erg belangrijk. Voor een groot deel van mijn relaties werk ik al vele jaren en daar haal ik veel plezier uit. Ik ben succesvol door mijn doorzettingsvermogen en mijn drive. Mijn werk voelt eigenlijk niet echt als werk; ik heb een passie voor mijn vak en haal er veel energie uit.

Als manager probeer ik ons team te inspireren. Bij de Recruiter geven we veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor hebben we een fantastisch team met zelfstandige en professionele collega’s, die met veel plezier hun vak uitoefenen. We hebben een gezellige en ongedwongen sfeer op de werkvloer. Hierbij staat ook het opbouwen van langdurige relaties centraal, intern maar ook naar onze klanten en kandidaten. Als team vieren we onze successen door samen uit eten te gaan of met incentive-reisjes naar het buitenland. Zo zijn we al in IJsland, Miami en Ibiza geweest.

Mijzelf omschrijf ik als gedreven, authentiek, vrijzinnig, direct en gedisciplineerd. In mijn vrije tijd ben ik net zo fanatiek als in mijn werk. Hierdoor heb ik naast mijn gezin, familie en vrienden veel te veel hobby’s. Ik ben sportief, voel me graag fit en doe momenteel aan fitness, Bikram yoga en hardlopen. Ik hou ook van paardrijden en later als ik groot ben wil ik weer een hond om lange wandelingen mee te maken. Verder ga ik graag naar festivals en feestjes. Ik ben trots op de Recruiter en het geweldige team. Ik geniet elke dag vol van mijn werk en mijn privéleven.

Vrijblijvende afspraak?