de Recruiter
Rotterdam

Sales Architect

Hier krijg jij energie van:

Als Sales Architect ben jij de drijvende kracht die diepgaand inzicht heeft in de behoeften van onze klanten. Je ontwikkelt doordachte concepten en bent verantwoordelijk voor de technische invulling van offertes voor zowel bestaande als potentiële opdrachtgevers. Het leggen van de nadruk op kwaliteit en consistentie in offertes is een van je belangrijkste taken. Het is van cruciaal belang dat je effectief de eisen en wensen van opdrachtgevers kunt inventariseren en deze kunt integreren in logische en hoogwaardige adviezen. Je biedt niet alleen conceptuele en technische ondersteuning, maar geeft ook advies over de aangeboden diensten, zowel aan opdrachtgevers als binnen de organisatie. Bij het opstellen van offertes en andere aanvragen maak je weloverwogen keuzes met betrekking tot het ontwerp en stel je nauwkeurige calculaties op. Indien nodig maak je ook business cases. In de rol van technisch regisseur voer je de regie over de offertes en zorg je voor afstemming binnen en buiten de organisatie. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door intern overleg en het bijwonen van externe trainingen en seminars. Je hebt de ambitie om uit te blinken in je vakgebied en vormt de verbindende schakel tussen klantbehoeften en technische oplossingen.

Hier herken jij jezelf in:

We zijn op zoek naar een gedreven teamspeler met doorzettingsvermogen. Ervaring met het ontwikkelen van concepten en technische oplossingen op het gebied van cyber security is van essentieel belang. Je kunt een bewezen track record aantonen in next-gen firewalling, e-mail security, end-point oplossingen, NOC/SOC dienstverlening, databeveiliging en cloud security. Bij voorkeur heb je ervaring met oplossingen van Fortinet en Checkpoint.
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, met minimaal 5 jaar werkervaring in networking en/of cyber security, waarvan 2 jaar in de rol van architect. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Er is aantoonbare ervaring met onder andere Fortinet, Checkpoint, en Cisco security oplossingen. Je hebt kennis van EDR, NDR, en de Gartner Visibility Triad. Daarnaast ben je vertrouwd met het CIS18 en NIST framework. Je neemt verantwoordelijkheid, stelt doelen, maakt afspraken en komt deze na. Samenwerken zit in je natuur, waarbij je bouwt aan langdurige relaties vanuit vertrouwen en transparantie.

Dit bieden wij jou:

  • Vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, dus ook vanuit huis met een thuiswerkplek die je in onze Hybride Werken webshop samenstelt;
  • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding met kilometervergoeding;
  • Premievrij pensioen;
  • 25 vakantiedagen en de optie om extra dagen op te bouwen of bij te kopen;
  • Variabele beloning;
  • Aandelenregeling vanuit onze moedermaatschappij Vinci.com
  • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden, zoals aan onze eigen VINCI Energies Academy en via Goodhabitz;
  • HP Laptop;
  • Een smartphone vergoeding van EUR 500,-.

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

19.03.2024

Contactpersoon

van Koesveld

Deel deze vacature
Job Search Agent
Meer details
Medewerkers
Sander van Koesveld
Mobiel: (06) 1887 1023

Klaar voor een nieuw avontuur?

Je wil advies, ons leren kennen, even sparren of je wil jezelf graag voorstellen?
Wat je vraag ook is, onze consultants staan voor je klaar met kennis van de markt, een goed gesprek en goudeerlijke feedback.

NEEM CONTACT OP

Onze klanten