de Recruiter

Rashel Mol

Consultant

Positief, nauwkeurig, vrolijk én kritisch: dat zijn de woorden die mij omschrijven. Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn rol als Recruitment Support bij de Recruiter. Ik ben verantwoordelijk voor de (financiële) administratie en ondersteun de consultants. Ik zit dicht op het recruitmentproces en bied mijn collega’s een helpende hand en een luisterend oor. Dit doe ik naast mijn studie Psychologie met als richting arbeids- en organisatiepyschologie. Voor mij een perfecte combinatie, omdat ik op deze manier alvast het werkveld leer kennen waarin ik wil gaan werken. Alle kennis die ik tijdens mijn studie opdoe, kan ik meteen terugzien en gebruiken in de praktijk. Tijdens het bestuursjaar van mijn studieverening was ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de financiële administratie, deze kennis neem ik allemaal mee.

Naast mijn werk en studie plan ik bijna al mijn vrije tijd vol met vrienden en vriendinnen. Ik houd ervan om onder de mensen te zijn. Een goed boek, een goed gesprek met een vriendin, vakanties naar de zon of naar de sneeuw: daar word ik echt blij van! Daarnaast doe ik aan volleybal. Ik vind het heerlijk om al mijn energie kwijt te kunnen en te trainen om beter te worden. Dat past ook wel bij mij, omdat ik het liefst elke dag wat nieuws leer. Ik ben trots op wat ik allemaal al geleerd heb en kijk ernaar uit nog veel meer te leren! Ik vind het fijn om nieuwe kennis en vaardigheden te ontwikkelen, op zo veel mogelijk vlakken.

Vrijblijvende afspraak?

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Of je nou opdrachtgever of kandidaat bent: iedereen heeft een eigen verhaal. Dát verhaal is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. We bewegen ons actief in de markt, waardoor we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Zowel van opdrachtgevers als kandidaten. Deel jij jouw verhaal met ons?

  1. Inlog kandidaten